skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

Uw ramen en deuren voorzien van het beste glas door een professionele glaszetter

Heeft u een bedrijf of woning in Alkmaar en bent u op zoek naar het beste glaswerk? Dan bent u bij Kees Tol Glas aan het juiste adres. Wij kunnen alle glassoorten leveren waarbij vooral isolatieglas en hardglas onze specialiteit is. Tevens zijn wij leverancier in Alkmaar van glas in lood van top klasse en kun u bij ons terecht voor ventilatieroosters, spiegels, douchedeuren of tiffany glas. Lees verder wie wij zijn en wat wij allemaal kunnen of neem gewoon contact met ons op voor meer info.

Een glaszetter in hart en nieren

Glas is voor Kees Tol Glas meer dan alleen een materiaal waar je ook nog doorheen kan kijken. Om goed glaswerk te leveren en te plaatsen is vakkennis nodig die je niet zomaar even opdoet. Onze glaszetters hebben die vakkennis in huis en durven te garanderen dat u een stukje kwaliteit krijgt voor uw woning of bedrijf wanneer wij het glaszetten voor u mogen uitvoeren voor uw pand in Alkmaar.

Uw huis in de winter lekker warm

Heeft u genoeg van uw hoge energierekening? Laat uw kozijnen en deuren dan van het allerbeste isolatieglas voorzien door een professionele glaszetter. Met dit glas bespaart u al snel enkele procenten op uw gasrekening. Wij leveren ook isolerend glas in Alkmaar om geluid te weren. Wij kunnen uiteraard ook het glaszetten van dit glas voor u op een professionele manier verzorgen.

Maatwerk douchedeuren en scheidingswanden.

Heeft u in uw woning in Alkmaar een douchecabine waar u een op maat gemaakte glazen deur voor nodig heeft? Die kunnen wij leveren. Wij gebruiken hiervoor hardglas dat wel zeven keer sterker is dan gewoon glas van dezelfde dikte. Dit glas is tevens zeer geschikt als mooie entree deur van uw bedrijf in Alkmaar.

Het mooiste glas in lood

Wij zijn specialisten voor uw glas in lood werk. Het maakt ons niets uit of het nu gaat om bestaand glas-in-lood dat renovatie nodig heeft of een geheel nieuw glas-in-loodraam waarvoor u een ontwerp in uw gedachten heeft. In overleg werken wij met u het ontwerp verder uit en maken het volledig naar u wens.

Broek in Waterland

Neem contact met onze glaszetter op voor meer informatie

Bent u nog steeds op zoek naar een glaszetter in Alkmaar voor het beste glas in uw ramen en deuren? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvende offerte door te bellen naar 029-9373146, of mail naar info@keestolglas.nl. Wij leveren hardglas, het mooiste glas in lood en isolatieglas dat uw woning of bedrijf in Alkmaar in de winter comfortabel warm houdt.

Back To Top