skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

De beste glassoorten voor woning en bedrijf

Heeft u een woning in Amstelveen en zoekt u een ervaren glaszetter die het beste glas kan zetten in uw ramen en deuren? Of heeft u een bedrijf in Amstelveen en heeft u speciaal glas nodig zoals isolatieglas om het lawaai in de kantoren te verminderen? Neem dan contact op met Kees Tol Glas voor een messcherpe offerte voor het beste glas. Wij leveren ook glas in lood en hardglas speciaal bestemd voor douchecabines en douchedeuren. Ook kunt u bij ons terecht voor tiffany glas, ventilatieroosters, veiligheidsglas, spiegels of enkel glas. Lees verder over de mogelijkheden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer info.

Een ervaren glas specialist

Wij zijn niet zomaar een glaszetter. Kees Tol Glas is een geroutineerd glasbedrijf met een enorm assortiment van glas voor vele specifieke doeleinden. Wij kunnen uiteraard ook het glaszetten voor u verzorgen waarbij u de zekerheid krijgt dat het glas op de juiste manier in de ramen en deuren gezet wordt. Uw bedrijf of woning in Amstelveen is op die manier voorzien van een stukje vakwerk waar u nog jarenlang plezier van zult beleven.

Uw kantoor en woning geïsoleerd

Heeft u een bedrijf in Amstelveen met kantoren die dichtbij de productiehal liggen? Dan zou geluid isolatieglas een uitstekende optie zijn. Ons geluidswerend glas zorgt ervoor dat u in het kantoor geen overlast van het lawaai in de productiehal meer zal hebben. Uiteraard bieden wij ook warmte isolatieglas aan waarmee u er zeker van bent dat u de stookkosten die u maakt in uw woning en bedrijf in Amstelveen ook maximaal zal benutten.

Sierglas van de allerbeste kwaliteit

Wij leveren ook het mooiste glas in lood voor u pand in Amstelveen. Is uw pand reeds voorzien van dit glas en heeft dit renovatie nodig dan kunnen wij dat ook verzorgen. Ons glas met lood blinkt uit in creativiteit en kwaliteit en u krijgt van ons de garantie dat het glas op de juiste manier in het lood is verwerkt om er nog vele jaren met plezier naar te kunnen kijken.

Neem contact op met onze glaszetter voor een messcherpe offerte

Zoekt u een glaszetter in Amstelveen die het beste glas kan leveren voor uw woning of bedrijf? Neem dan contact op met ons voor een messcherpe offerte door te bellen naar 029-9373146, of mail naar info@keestolglas.nl. Wij bieden u het hardglas aan dat niet zal breken en zorgen ervoor dat u het mooiste glas in lood krijgt in uw monumentale pand in Amstelveen. Tevens kunnen wij uiteraard het glaszetten voor u professioneel verzorgen.

Glaszetter Amstelveen

Back To Top