skip to Main Content
0299-373146 [email protected]

Glaszetters in Amsterdam

Professionele Glasoplossingen in Amsterdam – Kees Tol Glas

Uw betrouwbare partner voor glasreparaties, -vervangingen en -installaties

Welkom bij Kees Tol Glas, uw toonaangevende glasexpert in Amsterdam en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige glasoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap bieden wij een breed scala aan glasdiensten, waaronder glasreparaties, glasvervangingen en nieuwbouwinstallaties. Of het nu gaat om een gebroken raam, een renovatieproject of het plaatsen van glazen wanden, wij staan klaar om aan uw glasbehoeften te voldoen.

Onze Glasdiensten in Amsterdam

Bij Kees Tol Glas begrijpen we dat elk glasproject uniek is en speciale aandacht vereist. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan glasdiensten die zijn afgestemd op uw specifieke eisen en wensen. Hier zijn enkele van onze belangrijkste diensten:

1. Glasreparaties en -vervangingen: Onze ervaren glaszetters staan paraat om snel en efficiënt glasreparaties uit te voeren. Of het nu gaat om een gebarsten raam, een kapotte glazen deur of een beschadigde glazen gevel, wij zorgen voor een professionele reparatie of vervanging om de veiligheid en de esthetiek van uw pand te herstellen.

2. Nieuwbouw- en renovatieglas: Bij Kees Tol Glas leveren wij hoogwaardig glas voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Of u nu een modern uiterlijk wilt creëren met glazen wanden en deuren of een klassieke uitstraling wilt behouden met traditioneel glaswerk, wij bieden een breed scala aan glasopties die voldoen aan uw stijlvoorkeuren en energie-efficiëntie-eisen.

3. Glasinstallaties: Onze deskundige glasinstallateurs staan klaar om glasoplossingen te installeren die perfect aansluiten bij uw behoeften. Of het nu gaat om het plaatsen van glazen balustrades, douchewanden, glazen scheidingswanden of glazen vloeren, wij zorgen voor een professionele en veilige installatie die voldoet aan de hoogste normen.

Waarom Kees Tol Glas?

  • Vakmanschap en Expertise: Kees Tol Glas beschikt over een team van ervaren en goed opgeleide glaszetters en installateurs. Wij hebben de kennis en vaardigheden om glasprojecten van elke omvang en complexiteit aan te pakken.
  • Hoogwaardige Materialen: Wij werken alleen met glas van de hoogste kwaliteit om duurzaamheid, veiligheid en esthetische waarde te waarborgen. Onze glasproducten zijn bestand tegen de tand des tijds en bieden uitstekende isolatie en geluidsdemping.
  • Klantgerichte Service: Bij Kees Tol Glas staat de tevredenheid op 1.

Het beste glas voor woning en bedrijf

Op zoek naar een goede glaszetter in Amsterdam die kwaliteit glas kan leveren voor uw woning of bedrijf in Amsterdam? Neem dan contact op met Kees Tol Glas. Wij leveren het beste glas in lood, isolatieglas en hardglas voor diverse doeleinden. U bent er tevens zeker van dat wanneer wij het glaszetten voor u uitvoeren dat u een stukje glaswerk krijgt dat voldoet aan de strengste eisen. Lees verder over de mogelijkheden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een messcherpe offerte.

De glaszetter in hart en nieren

Kees Tol Glas is de specialist voor al uw glassoorten. Wij leveren de beste kwaliteit en wanneer u het glaszetten ook door ons laat verzorgen kunt u er zeker van zijn dat u een stukje vakglaswerk krijgt waar u jarenlang plezier van heeft. Wij leveren vrijwel elke glassoort in Amsterdam waarbij u de garantie krijgt dat het glas is afgestemd op het gebruik en dat onze glaszetter het werk professioneel zal uitvoeren voor het mooiste resultaat.

Glaszetter Amsterdam

Monumentaal glas van top klasse

Heeft u een pand in Amsterdam met glas in lood? Of wilt u dit glas laten aanbrengen in uw pand? Laat onze glaszetter dan het beste sierglas leveren aan u. Wij garanderen u de beste kwaliteit wat jarenlang goed zal blijven. Wij kunnen tevens dit glastype renoveren voor monumentale panden in Amsterdam.

Het beste glas voor uw douchecabine

Wij leveren ook hardglas dat geschikt is voor douchedeuren en glazen deuren. Dit glas is oersterk en kan spanningen weerstaan die door andere glassoorten niet verdragen kunnen worden. Dit glas is bestand tegen een stootje wat het ook uitstekend geschikt maakt voor een mooie glazen deur in uw pand. Onze glaszetter komt graag bij u langs in Amsterdam.

Isolerend glas van top kwaliteit

Wij leveren ook isolatieglas. Wilt u uw woning of bedrijf in Amsterdam laten voorzien van het beste glaswerk dat maximaal isolerend is voor warmte en geluid? Laat ons dan een offerte uitbrengen voor een warm en stil huis en kantoor.

Neem contact op met onze glaszetter voor een offerte

Zoekt u een glaszetter in Amsterdam die het beste isolatieglas, hardglas en glas in lood kan leveren en plaatsen? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvende offerte door te bellen naar 029-9373146, of mail naar [email protected]. Wij kunnen uw bestaande glas met lood ook renoveren indien dat nodig is en wanneer u het glaszetten door ons laat verzorgen dan verzekeren wij u dat het raamwerk helemaal in orde zijn.

Back To Top