skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

Het beste glas voor woning en bedrijf

Op zoek naar een goede glaszetter in Amsterdam die kwaliteit glas kan leveren voor uw woning of bedrijf in Amsterdam? Neem dan contact op met Kees Tol Glas. Wij leveren het beste glas in lood, isolatieglas en hardglas voor diverse doeleinden. U bent er tevens zeker van dat wanneer wij het glaszetten voor u uitvoeren dat u een stukje glaswerk krijgt dat voldoet aan de strengste eisen. Lees verder over de mogelijkheden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een messcherpe offerte.

De glaszetter in hart en nieren

Kees Tol Glas is de specialist voor al uw glassoorten. Wij leveren de beste kwaliteit en wanneer u het glaszetten ook door ons laat verzorgen kunt u er zeker van zijn dat u een stukje vakglaswerk krijgt waar u jarenlang plezier van heeft. Wij leveren vrijwel elke glassoort in Amsterdam waarbij u de garantie krijgt dat het glas is afgestemd op het gebruik en dat onze glaszetter het werk professioneel zal uitvoeren voor het mooiste resultaat.

Amsterdam

Monumentaal glas van top klasse

Heeft u een pand in Amsterdam met glas in lood? Of wilt u dit glas laten aanbrengen in uw pand? Laat onze glaszetter dan het beste sierglas leveren aan u. Wij garanderen u de beste kwaliteit wat jarenlang goed zal blijven. Wij kunnen tevens dit glastype renoveren voor monumentale panden in Amsterdam.

Het beste glas voor uw douchecabine

Wij leveren ook hardglas dat geschikt is voor douchedeuren en glazen deuren. Dit glas is oersterk en kan spanningen weerstaan die door andere glassoorten niet verdragen kunnen worden. Dit glas is bestand tegen een stootje wat het ook uitstekend geschikt maakt voor een mooie glazen deur in uw pand. Onze glaszetter komt graag bij u langs in Amsterdam.

Isolerend glas van top kwaliteit

Wij leveren ook isolatieglas. Wilt u uw woning of bedrijf in Amsterdam laten voorzien van het beste glaswerk dat maximaal isolerend is voor warmte en geluid? Laat ons dan een offerte uitbrengen voor een warm en stil huis en kantoor.

Neem contact op met onze glaszetter voor een offerte

Zoekt u een glaszetter in Amsterdam die het beste isolatieglas, hardglas en glas in lood kan leveren en plaatsen? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvende offerte door te bellen naar 029-9373146, of mail naar info@keestolglas.nl. Wij kunnen uw bestaande glas met lood ook renoveren indien dat nodig is en wanneer u het glaszetten door ons laat verzorgen dan verzekeren wij u dat het raamwerk helemaal in orde zijn.

Back To Top