skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

Stijlvolle Douchedeuren op Maat bij Kees Tol Glas

Verrijk uw badkamer met hoogwaardige douchedeuren

Welkom bij Kees Tol Glas, uw specialist in hoogwaardige douchedeuren op maat. Wij begrijpen dat de badkamer een belangrijke plek is in uw huis, en daarom bieden wij een uitgebreid assortiment douchedeuren die functionaliteit en stijl combineren. Met onze expertise en vakmanschap leveren wij maatwerkoplossingen die perfect passen bij uw badkamerinterieur. Ontdek onze diverse collectie douchedeuren en creëer een luxe en comfortabele douche-ervaring.

1. Draaideuren

Draaideuren zijn een klassieke keuze voor douches en bieden een naadloze overgang van de badkamer naar de douche. Bij Kees Tol Glas bieden we draaideuren op maat, zodat u de perfecte pasvorm en afwerking voor uw douche kunt kiezen. Of u nu kiest voor helder glas, matglas of een patroonontwerp, onze douchedeuren zijn gemaakt van hoogwaardig glas en zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te houden.

2. Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn ideaal voor kleine badkamers of wanneer ruimtebesparing gewenst is. Ze bieden een vlotte en moeiteloze toegang tot de douche, terwijl ze toch een elegant en eigentijds ontwerp hebben. Bij Kees Tol Glas kunnen wij schuifdeuren op maat maken die perfect passen bij uw specifieke douche- en ruimtevereisten. Onze schuifdeuren worden geleverd met soepele rollers en hoogwaardig glas voor een luxueuze uitstraling.

3. Vouwdeuren

Vouwdeuren zijn een praktische keuze voor douches waar de ruimte beperkt is. Ze vouwen eenvoudig op om de toegang tot de douche te vergemakkelijken en nemen minimale ruimte in beslag wanneer ze niet in gebruik zijn. Bij Kees Tol Glas kunnen wij vouwdeuren op maat maken die naadloos in uw badkamer passen. Onze vouwdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende glasopties en afwerkingen om aan uw persoonlijke stijl en voorkeuren te voldoen.

4. Walk-in Douches

Walk-in douches bieden een moderne en ruime douche-ervaring. Bij Kees Tol Glas kunnen wij op maat gemaakte glazen panelen leveren om een walk-in douche te creëren die naadloos in uw badkamer past. Of u nu kiest voor helder glas of matglas, onze glazen panelen zijn van de hoogste kwaliteit en bieden een tijdloze en elegante uitstraling.

Waarom Kees Tol Glas?

 • Maatwerkoplossingen: Bij Kees Tol Glas begrijpen we dat elke badkamer uniek is. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die perfect passen bij uw specifieke behoeften en ontwerpvoorkeuren.
 • Hoogwaardige Materialen: Onze douchedeuren zijn van de hoogste kwaliteit en zullen zeker niet teleurstellen.

[layerslider_vc id=”4″]

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Direct Contact

  Uw naam (*)

  Uw Adres (*)

  Uw postcode en woonplaats (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Back To Top