skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

Enkel Glas: De Klassieke Keuze voor Uw Woning

Wat is Enkel Glas?

Enkel glas, ook wel bekend als floatglas, is een type glas dat al decennia lang wordt gebruikt in woningen en gebouwen. Het is gemaakt van één enkele laag glas, vandaar de naam ‘enkel glas’. Ondanks de komst van meer geavanceerde glassoorten, blijft enkel glas een populaire keuze vanwege de eenvoud en kosteneffectiviteit.

Waarom Kiezen voor Enkel Glas?

Enkel glas is een uitstekende keuze voor interne toepassingen zoals binnendeuren en kasten. Het is ook ideaal voor gebouwen waar isolatie geen prioriteit is. Bovendien is enkel glas gemakkelijk te snijden en te installeren, wat het een favoriet maakt bij veel glaszetters.

Enkel Glas Vervangen

Het vervangen van enkel glas is een taak die het beste kan worden overgelaten aan professionals. Bij Kees Tol Glas hebben we jarenlange ervaring in het vervangen van enkel glas. We zorgen voor een snelle en efficiënte service, zodat u zo min mogelijk overlast ondervindt.

Kwaliteit en Service bij Kees Tol Glas

Bij Kees Tol Glas streven we ernaar om de beste kwaliteit en service te bieden. We gebruiken alleen hoogwaardig enkel glas en onze glaszetters zijn ervaren en professioneel. Of u nu enkel glas wilt installeren of vervangen, u kunt rekenen op Kees Tol Glas.

Conclusie

Enkel glas is een klassieke en kosteneffectieve keuze voor uw woning of gebouw. Hoewel het misschien niet de isolerende eigenschappen heeft van dubbel glas, is het nog steeds een uitstekende keuze voor vele toepassingen. Bij Kees Tol Glas zijn we trots op onze ervaring en expertise in het werken met enkel glas. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

facet- en polyslijpen

Verzilverd glas

In de volksmond “spiegel” genoemd, is blank of gekleurd verzilverd vlakglas. Hierop zijn al onze bewerkingen toepasbaar.

Een spiegel in een bepaalde vorm met zandstraalwerk, een spiegel als relatiegeschenk, een spiegel met logo, een spiegel met LED – verlichting, …………. Hier een aantal voorbeelden:

Back To Top