skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

Glas in Lood: Een Tijdloze Kunstvorm voor Uw Woning

Wat is Glas in Lood?

Glas in lood is een traditionele techniek waarbij stukken glas worden omlijst door loodstrips om prachtige patronen en afbeeldingen te creëren. Deze techniek is al eeuwenlang in gebruik en is nog steeds populair vanwege de unieke en artistieke uitstraling die het aan een ruimte geeft.

Waarom Kiezen voor Glas in Lood?

Glas in lood voegt een vleugje elegantie en historie toe aan uw woning. Het is een geweldige manier om kleur en licht in een ruimte te brengen, en de ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos. Of u nu kiest voor een traditioneel ontwerp of een modern patroon, glas in lood kan een echt statement maken in uw huis.

Glas in Lood Ramen

Een van de meest voorkomende toepassingen van glas in lood is in ramen. Glas in lood ramen kunnen een prachtig brandpunt in een kamer zijn, en ze kunnen ook privacy bieden zonder het licht te blokkeren. Bij Kees Tol Glas hebben we ervaring met het ontwerpen en installeren van glas in lood ramen in een verscheidenheid aan stijlen en maten.

Glas in Lood en Dubbel Glas

Voor degenen die de schoonheid van glas in lood willen combineren met de isolerende voordelen van dubbel glas, biedt Kees Tol Glas oplossingen. We kunnen glas in lood tussen dubbel glas plaatsen, waardoor u het beste van beide werelden krijgt: de esthetiek van glas in lood en de energie-efficiëntie van dubbel glas.

Kwaliteit en Service bij Kees Tol Glas

Bij Kees Tol Glas zijn we trots op onze vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. Onze glas in lood creaties zijn handgemaakt met aandacht voor detail, en we werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun visie tot leven komt.

Conclusie

Glas in lood is een tijdloze kunstvorm die schoonheid en karakter toevoegt aan elke ruimte. Of u nu op zoek bent naar een opvallend raam, een subtiele deurinleg of een uniek kunstwerk, Kees Tol Glas kan u helpen uw droom van glas in lood te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken.

Glaskeuze

Glas in lood is niet altijd mogelijk, voor elke situatie is een apart soort glas het meest geschikt.
Ons assortiment is erg breed en wij kunnen vele verschillende glassoorten voor u plaatsen.
Zo hebben wij o.a.

  • Isolatieglas
  • Spiegels
  • Kogelwerend glas
  • Douche deuren

glas in lood

Glas plaatsen

Wij zijn een glashandel die alle elementen van het vak beheerst. Naast de productie van het glas kunnen wij het ook bij u leveren en plaatsen. Vanuit onze werkplaats kunnen wij de vele bewerkingen uitvoeren die voor uw glas nodig mochten zijn.

Meer informatie

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier op deze pagina. Wij zullen u voorzien van professioneel advies en u zo goed mogelijk van dienst zijn bij uw wensen.

Afbeeldingen

Hieronder vindt u enkele van onze glas in lood projecten. Om ze beter te bekijken kunt u op een afbeelding klikken.

[layerslider_vc id=”2″]

Back To Top