skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

Top klasse glaswerk voor woning en bedrijf

Bent u op zoek naar het beste glaswerk voor uw ramen en deuren van uw huis of bedrijf in Hoofddorp? En zoekt u een glaszetter die het glaswerk kan leveren en plaatsen? Dan bent u bij Kees Tol Glas aan het juiste adres. Wij leveren diverse soorten glas zoals glas in lood, isolatieglas en hardglas speciaal voor douchecabines en glazen deuren. Wij kunnen uiteraard, indien u dat wenst, ook het glaszetten verzorgen en geven u zowel voor het glas zelf als het werk dat wij uitvoeren de beste prijs.

Een echte routinier in glas

Kees Tol Glas is een echte routinier op het gebied van glas. Wij verzorgen vrijwel alle glaswerken voor kozijnen en deuren en voeren tevens renovaties uit voor speciale glaswerken in Hoofddorp. De basis van ons werk is uiteraard het glaszetten zelf om er zeker van te zijn dat het glas op de juiste manier gemonteerd is in de kozijnen en deuren.

Glaszetters met het beste isolatieglaswerk

Onze glaszetters leveren en plaatsen isolatieglas in Hoofddorp. Dit glas kan zowel isolerend zijn voor de temperatuur als geluid. Geluidswerend glas kan een uitkomst zijn wanneer u in een buurt woont met veel lawaai of wanneer uw bedrijf in Hoofddorp een productiehal heeft waarvan u het geluid wil verbannen in de kantoren. Met isolatie glas van ons bespaart u al snel enkele procenten op uw gasrekening wat mooi meegenomen is.

Hoofddorp

Hard glas dat bijna niet stuk te krijgen is

Wij verzorgen ook glaswerken van hardglas in Hoofddorp. Dit glas is op een speciale manier gemaakt wat het bijna onmogelijk maakt om te breken. En als het dan toch breekt dan breekt het in stukjes af waarbij verwondingen tot een minimum beperkt zullen blijven.

De mooiste glas in loodwerken

Onze glaszetters leveren ook glas in lood en voeren hiervoor ook renovaties uit in Hoofddorp. Heeft u een monumentaal pand met dit glaswerk en is dit aan renovatie toe dan kunnen wij dat verzorgen voor u. Uiteraard kunnen wij ook een compleet nieuw glas in loodwerk voor u leveren.

Informeer bij de glaszetter naar de mogelijkheden

Zoekt u glasbedrijf in Hoofddorp dat het beste isolatieglas kan leveren? Of bent u op zoek naar een bedrijf dat glas in lood en hardglas kan leveren en plaatsen? Neem dan contact met ons op voor een messcherpe offerte door te bellen naar 029-9373146 of mail naar info@keestolglas.nl. Wij verzorgen ook graag het glaszetten voor uw pand in Hoofddorp waarbij u van ons de garantie krijgt dat het glaswerk professioneel zal worden uitgevoerd.

Back To Top