skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

Glaszetters in Hoofddorp

Welkom bij Kees Tol Glas – Uw vertrouwde glaspartner in Hoofddorp

Maatwerk glasoplossingen voor woningen en bedrijven

Bent u op zoek naar professionele glasoplossingen in Hoofddorp en omstreken? Zoek niet verder! Kees Tol Glas is uw betrouwbare partner voor al uw glasbehoeften. Met jarenlange ervaring, vakmanschap en een uitgebreid assortiment bieden wij op maat gemaakte glasproducten en -diensten voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om glasreparaties, vervangingen, nieuwbouwprojecten of renovaties, wij staan klaar om hoogwaardige oplossingen te leveren.

Onze glasdiensten in Hoofddorp

Bij Kees Tol Glas begrijpen we dat elk project uniek is en specifieke glaswensen heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan glasdiensten in Hoofddorp, die perfect zijn afgestemd op uw behoeften. Hieronder vindt u enkele van onze belangrijkste diensten:

  1. Glasreparaties en -vervangingen: Heeft u een gebroken raam of een beschadigde ruit? Onze ervaren glaszetters staan paraat om snel en vakkundig het probleem op te lossen. Wij verzorgen professionele reparaties en vervangingen van glas, zodat uw woning of bedrijfspand weer veilig en goed geïsoleerd is.
  2. Nieuwbouwglas: Als u bezig bent met een nieuwbouwproject in Hoofddorp, leveren wij hoogwaardig glas dat voldoet aan de nieuwste normen op het gebied van energie-efficiëntie en veiligheid. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste glasoplossingen voor uw project, of het nu gaat om ramen, deuren, serres of glazen gevels.
  3. Glasrenovaties: Wilt u een frisse nieuwe uitstraling geven aan uw woning of bedrijfspand? Onze op maat gemaakte glasrenovaties helpen u om verouderde beglazing te vervangen door moderne en stijlvolle glasproducten. Hiermee verbetert u niet alleen de esthetiek van uw pand, maar ook de isolatiewaarde, geluidsisolatie en het comfortniveau.
  4. Veiligheidsglas: Veiligheid is van groot belang, vooral in openbare gebouwen en bedrijfspanden. Wij bieden verschillende soorten veiligheidsglas, zoals gehard glas en gelaagd glas, die bestand zijn tegen inbraak, vandalisme en ongelukken. Onze veiligheidsglasoplossingen voldoen aan de hoogste normen en zorgen voor een veilige omgeving.

Waarom kiezen voor Kees Tol Glas?

  1. Vakmanschap en ervaring: Kees Tol Glas is een gerenommeerd glasbedrijf met jarenlange ervaring in de branche. Onze glaszetters zijn goed opgeleid en hebben uitgebreide kennis van zaken.

Een echte routinier in glas

Kees Tol Glas is een echte routinier op het gebied van glas. Wij verzorgen vrijwel alle glaswerken voor kozijnen en deuren en voeren tevens renovaties uit voor speciale glaswerken in Hoofddorp. De basis van ons werk is uiteraard het glaszetten zelf om er zeker van te zijn dat het glas op de juiste manier gemonteerd is in de kozijnen en deuren.

Glaszetters met het beste isolatieglaswerk

Onze glaszetters leveren en plaatsen isolatieglas in Hoofddorp. Dit glas kan zowel isolerend zijn voor de temperatuur als geluid. Geluidswerend glas kan een uitkomst zijn wanneer u in een buurt woont met veel lawaai of wanneer uw bedrijf in Hoofddorp een productiehal heeft waarvan u het geluid wil verbannen in de kantoren. Met isolatie glas van ons bespaart u al snel enkele procenten op uw gasrekening wat mooi meegenomen is.

Hoofddorp

Hard glas dat bijna niet stuk te krijgen is

Wij verzorgen ook glaswerken van hardglas in Hoofddorp. Dit glas is op een speciale manier gemaakt wat het bijna onmogelijk maakt om te breken. En als het dan toch breekt dan breekt het in stukjes af waarbij verwondingen tot een minimum beperkt zullen blijven.

De mooiste glas in loodwerken

Onze glaszetters leveren ook glas in lood en voeren hiervoor ook renovaties uit in Hoofddorp. Heeft u een monumentaal pand met dit glaswerk en is dit aan renovatie toe dan kunnen wij dat verzorgen voor u. Uiteraard kunnen wij ook een compleet nieuw glas in loodwerk voor u leveren.

Informeer bij de glaszetter naar de mogelijkheden

Zoekt u glasbedrijf in Hoofddorp dat het beste isolatieglas kan leveren? Of bent u op zoek naar een bedrijf dat glas in lood en hardglas kan leveren en plaatsen? Neem dan contact met ons op voor een messcherpe offerte door te bellen naar 029-9373146 of mail naar info@keestolglas.nl. Wij verzorgen ook graag het glaszetten voor uw pand in Hoofddorp waarbij u van ons de garantie krijgt dat het glaswerk professioneel zal worden uitgevoerd.

Back To Top