skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

Uw glaszetter van top klasse

Bent u op zoek naar een glaszetter in Hoorn die het beste glas kan leveren en die ook op een professionele manier het glaszetten zelf kan verzorgen? Neem dan contact op met Kees Tol Glas. Wij leveren diverse soorten glas zoals gehard glas, glas in lood, isolatieglas, enkel en dubbel glas en veiligheidsglas. Met glas van ons bent u er altijd zeker van dat u top kwaliteit krijgt en dat het zetten op een vakkundige manier zal gebeuren.

De glaszetter in hart en nieren

Kees Tol Glas is een echte glaszetter in hart en nieren. Glaszetten zit ons in het bloed en we maken er dan ook wat van wanneer wij uw woning of bedrijf in Hoorn voorzien van ons glas. Wanneer wij bij u langskomen in Hoorn dan kunnen wij u ook van deskundig advies voorzien voor een goed stuk glas. Lees verder over de mogelijkheden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een messcherpe offerte.

Hoorn

Het sterkste glas voor uw douche

Wij leveren hardglas van de allerbeste kwaliteit in Hoorn. Ons hardglas kan met gemak de spanningen aan die andere glassoorten niet kunnen dragen. Ons hardglas is dan ook zeer geschikt voor glazen deuren en douche cabines. Wij kunnen deze glassoort geheel op maat leveren voor uw woning of bedrijf.

Een mooi stukje monumentaal glas

Wilt u echt iets moois in uw huis of bedrijf? Kies dan voor het glas in lood dat wij kunnen leveren. Wij kunnen dit glas zowel nieuw leveren als renoveren. Heeft u dus een monumentaal pand in Hoorn met deze glassoort en heeft dit glaswerk renovatie nodig dan bent u bij ons aan het goede adres.

Uw woning of bedrijf isoleren door een professionele glaszetter

Uiteraard wilt u de warmte van uw huis of bedrijf in Hoorn niet naar buiten laten glippen. Ons isolatieglas zorgt daarvoor. En niet alleen dat maar ook geluidsisolatie is mogelijk met dit soort glas. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw kantoor op uw bedrijf geen last heeft van het lawaai dat geproduceerd wordt in uw productiehal.

Maak een afspraak met ons voor een offerte

Zoekt u een glaszetter in Hoorn die het beste glas kan leveren voor de beste prijzen? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvende offerte door te bellen naar 029-9373146 of mail naar info@keestolglas.nl. Heeft u een monumentaal pand en wilt u renovatie uit laten voeren aan het glas in lood werk? Laat ons dan langskomen bij u in Hoorn voor een geheel vrijblijvende offerte.

Back To Top