skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

Monumentaal Glas: Behoud de Authentieke Uitstraling van Uw Monumentale Pand

Wat is Monumentaal Glas?

Monumentaal glas is een speciaal type glas dat is ontworpen om de authentieke uitstraling van monumentale panden te behouden, terwijl het toch de voordelen biedt van modern glas. Het is een uitstekende keuze voor eigenaren van monumentale panden die de historische charme van hun pand willen behouden, maar ook willen profiteren van verbeterde thermische prestaties en geluidsisolatie.

Waarom Kiezen voor Monumentaal Glas?

Monumentaal glas is de perfecte oplossing voor monumentale panden. Het biedt de uitstraling van traditioneel enkel glas, maar met de voordelen van modern isolatieglas. Dit betekent dat u kunt genieten van een comfortabeler binnenklimaat en lagere energiekosten, zonder afbreuk te doen aan de historische uitstraling van uw pand.

Dubbel Glas in Monumentaal Pand

Een van de grootste uitdagingen bij het renoveren van een monumentaal pand is het vinden van de juiste balans tussen het behoud van de historische uitstraling en het verbeteren van de energie-efficiëntie. Bij Kees Tol Glas kunnen we dubbel glas installeren in uw monumentale pand, dat nauwelijks te onderscheiden is van het originele enkele glas, maar dat wel de thermische prestaties aanzienlijk verbetert.

Kwaliteit en Service bij Kees Tol Glas

Bij Kees Tol Glas begrijpen we de unieke uitdagingen die komen kijken bij het werken met monumentale panden. Ons team van ervaren glaszetters heeft de kennis en vaardigheden om uw project met zorg en aandacht voor detail uit te voeren. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet en de historische integriteit van uw pand behoudt.

Conclusie

Monumentaal glas is een uitstekende keuze voor eigenaren van monumentale panden die de historische charme van hun pand willen behouden, terwijl ze ook de voordelen van modern glas willen benutten. Bij Kees Tol Glas hebben we de ervaring en expertise om u te helpen de juiste glasoplossing voor uw monumentale pand te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken.

monumentaal glas

Enkel isolerend monumenten glas, gelaagd isolerend monumenten glas, isolatieglas met aan 1 zijde monumenten glas zijn een aantal van deze soorten. Bijna alle soorten monumentaal glas zijn door ons leverbaar. Een aantal soorten hebben wij altijd in voorraad en kunnen wij dus eventueel snel leveren en/of plaatsen.

Hier een aantal foto’s van projecten waar wij isolerend gelaagd monumenten glas hebben toegepast.

Back To Top