skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

Top kwaliteit glaswerk voor raam en deur

Heeft u plannen om nieuw glaswerk aan te laten brengen voor uw woning of bedrijf in Zaandam? En zoekt u een glaszetter die een echte specialist is? Neem dan contact op met Kees Tol Glas voor het beste glaswerk. Wij verzorgen glas in lood en hardglas in Zaandam van de allerbeste kwaliteit en kunnen tevens het beste isolatieglas leveren voor geluidswering en temperatuur regeling. Lees verder over de mogelijkheden of neem geheel vrijblijvend contact met onze glaszetter op voor een afspraak.

Een echte topper in glas en glaszetten

Kees Tol Glas is niet de eerste de beste op het vakgebied van glas in Zaandam. Wij zijn glaszetters die ons vak verstaan en er van houden. Wij vinden niets leuker dan een stukje vakwerk met glas af te leveren wat gewoon tip top in orde is. Wij kunnen naast het leveren van het glas uiteraard ook het glaszetten verzorgen.

Onze glaszetters zetten het mooiste glaswerk met lood

Wij zijn de specialisten op het gebied van glas in lood in Zaandam. En het maakt ons niets uit of dit nu een bestaand glaswerk is dat renovatie nodig heeft of een geheel nieuw ontwerp. Onze glaszetters zorgen ervoor dat het in orde komt en dat het loden glaswerk de jaren zonder problemen zal doorstaan.

Het hardste glas dat nauwelijks breekt

Onze glaszetters leveren ook hardglas in Zaandam dat speciaal bestemd is voor douchecabines en glazen deuren. Dit glas is bijna niet kapot te krijgen en wanneer dat toch gebeurd dan zijn de stukjes die afbreken nauwelijks een gevaar voor u.

U zit er warmpjes bij met ons isolerend glas

Iedereen wil het liefst zoveel mogelijk besparen op de energierekening. En maar al te vaak vergeet men dan de kozijnen waar de warmte verloren gaat door een slechte isolatie. Met isolatieglas van ons heeft u dat probleem niet. De warmte blijft dan gewoon netjes binnen in uw huis in Zaandam. Onze glaszetters leveren tevens geluidsisolerend glas dat een uitkomst kan zijn wanneer u in een rumoerige omgeving woont.

Zaandam

Maak contact met onze glaszetters voor meer info

Zoekt u nog steeds een glaszetter in Zaandam die het beste speciale glas kan leveren? Doe dat niet langer en neem contact met ons op voor een messcherpe offerte voor het beste glas door te bellen naar 029-9373146 of mail naar info@keestolglas.nl. Wij leveren glas in lood van top kwaliteit, hardglas dat niet breekt en isolatieglas dat de warmte in uw pand in Zaandam binnen de deur houdt.

Back To Top