skip to Main Content
0299-373146 [email protected]

Zandstralen: Een Kunstzinnige Techniek voor Uw Glas

Wat is Zandstralen?

Zandstralen is een techniek waarbij een oppervlak wordt bewerkt door kleine deeltjes, zoals zand, onder hoge druk tegen het oppervlak te blazen. In de wereld van glas wordt deze techniek vaak gebruikt om prachtige ontwerpen en patronen in het glas te creëren. Het resultaat is een mat effect waarbij de bewerkte delen van het glas een andere textuur en uiterlijk hebben dan de onbewerkte delen.

Waarom Kiezen voor Zandstralen?

Zandstralen biedt een unieke manier om uw glas te personaliseren. Of u nu een specifiek ontwerp in gedachten heeft of gewoon op zoek bent naar een manier om uw glas een unieke uitstraling te geven, zandstralen kan de oplossing zijn. Het is een uitstekende keuze voor deuren, ramen, spiegels en andere glazen oppervlakken.

Zandstralen bij Kees Tol Glas

Bij Kees Tol Glas hebben we uitgebreide ervaring met zandstralen. We kunnen een breed scala aan ontwerpen en patronen creëren, van eenvoudige geometrische vormen tot complexe artistieke afbeeldingen. Ons team van ervaren glaszetters werkt nauw met u samen om uw visie tot leven te brengen.

Kwaliteit en Service bij Kees Tol Glas

Bij Kees Tol Glas zijn we toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit producten en diensten. We gebruiken de nieuwste zandstraaltechnieken en materialen om ervoor te zorgen dat uw glasproject aan uw verwachtingen voldoet. We staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van het perfecte ontwerp voor uw zandstraalproject.

Conclusie

Zandstralen is een prachtige manier om uw glas een unieke en gepersonaliseerde uitstraling te geven. Of u nu een nieuw glasproject plant of een bestaand glasoppervlak wilt opfrissen, Kees Tol Glas kan u helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken.

zandstraalwerk

Gezandstraald glas in een binnendeur / buitendeur, zandstraalwerk in hardglazen douchedeur / douchewand, gezandstraalde spiegels, een geboortebordje, huisnummer / naambordje,

Logo’s

Een logo gestraald in glas of spiegel is ook mogelijk.

Naambordjes

Een naambordje van glas of spiegel? Alles is mogelijk.

Geboortebordjes

Ook geboortebordjes kunnen wij voor u leveren.

Back To Top