skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

Professionele glaszetter

Professionele Glaszetterservice bij Kees Tol Glas

Uw betrouwbare partner voor glaszetten en reparaties

Welkom bij Kees Tol Glas, uw professionele glaszetter in de regio. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige glasoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met onze uitgebreide ervaring en expertise bieden wij een breed scala aan glasdiensten, waaronder glaszetten, glasreparaties en glasvervangingen. Of het nu gaat om een klein raam of een groot project, wij staan garant voor kwaliteit, vakmanschap en een uitstekende service.

Onze Glaszetterservice

Bij Kees Tol Glas begrijpen we dat elk project uniek is en speciale aandacht vereist. Daarom bieden wij een breed scala aan glaszetterservices die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Hier zijn enkele van onze belangrijkste diensten:

1. Glaszetten: Onze ervaren glaszetters zijn experts in het nauwkeurig en veilig plaatsen van glas. Of het nu gaat om enkel glas, dubbel glas, isolatieglas of veiligheidsglas, wij zorgen voor een professionele installatie die voldoet aan de hoogste normen. Onze glaszetters hebben de kennis en vaardigheden om elk type glas te plaatsen, of het nu gaat om ramen, deuren, schuifpuien of glazen wanden.

2. Glasreparaties: Heeft u een kapotte ruit of een beschadigd glasoppervlak? Onze glaszetters staan voor u klaar om snelle en efficiënte reparaties uit te voeren. We begrijpen hoe belangrijk het is om beschadigd glas zo snel mogelijk te herstellen om de veiligheid en de isolatie van uw woning of bedrijfspand te waarborgen. Met onze expertise en hoogwaardige materialen zorgen we voor een duurzame en onzichtbare reparatie.

3. Glasvervanging: Als uw glas niet meer te repareren is of als u de uitstraling of de energie-efficiëntie van uw pand wilt verbeteren, kunnen wij glasvervangingen verzorgen. Onze glaszetters verwijderen zorgvuldig het oude glas en plaatsen nieuwe glaspanelen die voldoen aan uw specificaties en wensen. We bieden een breed scala aan glasopties, waaronder energiezuinig glas, geluidswerend glas en veiligheidsglas.

Waarom Kees Tol Glas?

  • Vakmanschap en Ervaring: Kees Tol Glas heeft een team van ervaren glaszetters met uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van glaszetten en -reparaties. We zorgen ervoor dat elk project met de grootste zorg en vakmanschap wordt uitgevoerd.
  • Hoogwaardige Materialen: Wij werken uitsluitend met glas van topkwaliteit om duurzaamheid, veiligheid en prestaties te waarborgen. Onze glasproducten zijn tevens bestand bestand tegen alle weersinvloeden

Glassoorten

Kees Tol Glas heeft voor elk wat wils, van ramen en deuren tot douchecabines en naambordjes.
Voor iedere toepassing is een bepaalde glassoort het meest geschikt. Wij hebben dan ook een ruime keuze aan glas voor u.
Zo kunt u onder andere kiezen uit:

  • Veiligheidsglas
  • Hardglas
  • Monumentaal glas
  • Glas in lood

glaszetter

Glasbewerkingen

Zoals u al heeft kunnen lezen zijn wij niet alleen uitstekende glaszetters. Ook doen wij allerlei soorten glasbewerkingen. Wanneer u een speciale wens heeft, zullen wij deze zo goed mogelijk voor u vervullen. Maatwerk leveren kunt u zeker aan ons toevertrouwen. De vele verschillende bewerkingen voeren wij zelf uit. Enkele van deze glasbewerkingen zijn: boren, zagen, UV-verlijmen, model facetslijpen en zandstralen.

Meer info / contact

Bent u op zoek naar een glaszetter die uw idee tot leven kan laten komen? Dan bent u bij Kees Tol Glas aan het juiste adres. U kunt natuurlijk vrijblijvend contact opnemen om te vragen naar alle mogelijkheden die wij voor u hebben. Via het contactformulier op deze pagina kunt u ons een e-mail sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Back To Top