skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

Professionele glaszetter

Als ervaren glaszetter leveren en plaatsen wij vele verschillende soorten glas. Daarnaast kunnen wij uw glas ook op verschillende manieren bewerken. Doordat wij de kneepjes van het vak kennen is echt bijna alles mogelijk. Niet alleen particulieren kunnen van onze goede service gebruik maken, ook bedrijven en aannemers behoren tot onze klanten. Ons bedrijf is gevestigd in Volendam, maar hebben een groot werkgebied. Wij hebben als glaszetter verschillende projecten gedaan verspreid door heel Nederland.

Glassoorten

Kees Tol Glas heeft voor elk wat wils, van ramen en deuren tot douchecabines en naambordjes.
Voor iedere toepassing is een bepaalde glassoort het meest geschikt. Wij hebben dan ook een ruime keuze aan glas voor u.
Zo kunt u onder andere kiezen uit:

  • Veiligheidsglas
  • Hardglas
  • Monumentaal glas
  • Glas in lood

glaszetter

Glasbewerkingen

Zoals u al heeft kunnen lezen zijn wij niet alleen uitstekende glaszetters. Ook doen wij allerlei soorten glasbewerkingen. Wanneer u een speciale wens heeft, zullen wij deze zo goed mogelijk voor u vervullen. Maatwerk leveren kunt u zeker aan ons toevertrouwen. De vele verschillende bewerkingen voeren wij zelf uit. Enkele van deze glasbewerkingen zijn: boren, zagen, UV-verlijmen, model facetslijpen en zandstralen.

Meer info / contact

Bent u op zoek naar een glaszetter die uw idee tot leven kan laten komen? Dan bent u bij Kees Tol Glas aan het juiste adres. U kunt natuurlijk vrijblijvend contact opnemen om te vragen naar alle mogelijkheden die wij voor u hebben. Via het contactformulier op deze pagina kunt u ons een e-mail sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Back To Top