skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

Het assortiment van Kees Tol Glas

Hoogwaardige glasoplossingen voor elke behoefte

Welkom bij Kees Tol Glas, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige glasproducten. Wij bieden een uitgebreid assortiment glasoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap leveren wij glas van de hoogste kwaliteit dat voldoet aan de specifieke behoeften van onze klanten. Ontdek ons diverse assortiment en vind het perfecte glasproduct voor uw project.

Enkel Glas

Enkel glas is een veelzijdige glasoptie die geschikt is voor verschillende toepassingen. Van ramen en deuren tot interieurtoepassingen zoals tafelbladen en vitrines, enkel glas biedt helderheid en functionaliteit. Bij Kees Tol Glas hebben we een breed scala aan enkel glas beschikbaar, variërend in dikte en afmetingen om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Dubbel Glas

Dubbel glas, ook wel bekend als isolatieglas, biedt uitstekende thermische isolatie en geluidsdemping. Dit type glas bestaat uit twee glasplaten met daartussen een isolerende lucht- of gaslaag. Bij Kees Tol Glas kunt u terecht voor verschillende soorten dubbel glas, zoals standaard dubbel glas, HR-glas (hoogrendementsglas) en HR++-glas, om energie-efficiëntie en comfort in uw woning of bedrijfspand te verbeteren.

Veiligheidsglas

Veiligheid is een belangrijke overweging bij het kiezen van glas voor uw pand. Daarom bieden wij diverse soorten veiligheidsglas die extra bescherming bieden. Gehard glas is vijf keer sterker dan normaal glas en valt in kleine, onscherpe stukjes uiteen bij breuk, wat het risico op letsel vermindert. Gelaagd glas bestaat uit meerdere glaslagen met een sterke tussenlaag ertussen, waardoor het glas bij breuk intact blijft en er geen opening ontstaat. Bij Kees Tol Glas vindt u veiligheidsglas van de hoogste kwaliteit om de veiligheid van uw pand te waarborgen.

Glas-in-lood

Glas-in-loodramen voegen een uniek karakter en een artistieke uitstraling toe aan uw woning of bedrijfspand. Bij Kees Tol Glas bieden wij op maat gemaakt glas-in-loodwerk dat vakmanschap en creativiteit combineert. Of u nu op zoek bent naar traditionele ontwerpen of een modern tintje wilt geven aan uw glas-in-loodramen, onze ervaren vakmensen zorgen voor prachtige en duurzame resultaten.

Maatwerk

Bij Kees Tol Glas begrijpen we dat elk project uniek is en specifieke eisen heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen om aan al uw glasbehoeften te voldoen. Onze glasexperts werken nauw met u samen om de juiste glasproducten te selecteren

Enkelglas

facet- en polyslijpen

Isolatieglas

isolatieglas

Veiligheidsglas

veiligheidsglas

Hardglas

hardglas

Zandstraalwerk

zandstraalwerk

Glas in lood

glas in lood

Tiffany

tiffany

Keukenachterwand

glazen keukenachterwand

Monumentaal glas

monumentaal glas

UV-Verlijming

uv-verlijming

Glasbeslag

glasbeslag

Facet- Polyslijpen

facet- en polyslijpen

Aktiekast

aktiekast

Ventilatieroosters

ventilatieroosters

Back To Top