skip to Main Content
0299-373146 [email protected]

Facet en Polyslijpen: Verfijnde Afwerking voor Uw Glas

Wat is Facet en Polyslijpen?

Facet en polyslijpen zijn technieken die worden gebruikt om de randen van glas te verfijnen en te polijsten. Facetslijpen houdt in dat er een schuine rand aan het glas wordt geslepen, wat een elegant en verfijnd effect geeft. Polyslijpen is een proces waarbij de randen van het glas worden gepolijst tot een gladde afwerking, wat resulteert in een veilige en esthetisch aantrekkelijke rand.

Waarom Kiezen voor Facet en Polyslijpen?

Facet en polyslijpen bieden een aantal voordelen. Ten eerste verbeteren ze de esthetiek van het glas, waardoor het een meer verfijnde en professionele uitstraling krijgt. Ten tweede maken ze het glas veiliger om aan te raken, omdat ze scherpe randen elimineren. Dit is vooral belangrijk voor glazen meubels en decoratieve glazen items.

Facet en Polyslijpen bij Kees Tol Glas

Bij Kees Tol Glas hebben we jarenlange ervaring met facet en polyslijpen. We gebruiken geavanceerde apparatuur en technieken om ervoor te zorgen dat elke rand perfect is geslepen en gepolijst. Of u nu een glazen tafelblad, een spiegel of een ander glazen item heeft, u kunt rekenen op Kees Tol Glas voor een onberispelijke afwerking.

Kwaliteit en Service bij Kees Tol Glas

Bij Kees Tol Glas streven we ernaar om de hoogste kwaliteit producten en diensten te leveren. Onze ervaren glaszetters zijn toegewijd aan vakmanschap en aandacht voor detail. We zijn trots op ons werk en we zorgen ervoor dat elke klant tevreden is met het eindresultaat.

Conclusie

Facet en polyslijpen zijn essentiële processen die bijdragen aan de schoonheid en veiligheid van glas. Bij Kees Tol Glas hebben we de vaardigheden, ervaring en apparatuur om deze taken met precisie uit te voeren. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw glas naar een hoger niveau te tillen.

Voorbeelden glasslijpwerk

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van slijpwerk

Back To Top