skip to Main Content
0299-373146 [email protected]

Glaszetter Hoorn

Hoogwaardige glasoplossingen voor woningen en bedrijven

Bent u op zoek naar professionele glasoplossingen in Hoorn en omgeving? Uw zoektocht eindigt hier! Keestolglas.nl is dé betrouwbare partner voor al uw glasbehoeften. Met jarenlange ervaring, vakmanschap en een uitgebreid assortiment bieden wij op maat gemaakte glasproducten en -diensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of u nu glasreparaties, vervangingen, nieuwbouwprojecten of renovaties nodig heeft, wij staan klaar om hoogwaardige oplossingen te leveren.

Onze glasdiensten in Hoorn

Bij Keestolglas begrijpen we dat elk project uniek is en specifieke glasbehoeften heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan glasdiensten in Hoorn, die perfect zijn afgestemd op uw wensen en eisen. Hieronder vindt u enkele van onze belangrijkste diensten:

  1. Glasreparaties en -vervangingen: Is er een barst in uw raam of heeft u een gebroken ruit? Onze ervaren glaszetters staan voor u klaar om het probleem snel en vakkundig op te lossen. Wij zorgen voor professionele reparaties of vervanging van het glas, zodat uw woning of bedrijfspand weer veilig en goed geïsoleerd is.
  2. Nieuwbouwglas: Als u bezig bent met een nieuwbouwproject in Hoorn, bieden wij hoogwaardig glas dat voldoet aan de nieuwste normen op het gebied van energie-efficiëntie en veiligheid. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste glasoplossingen voor uw project, of het nu gaat om ramen, deuren, serres of glasgevels.
  3. Glasrenovaties: Wilt u uw woning of bedrijfspand een nieuwe uitstraling geven? Onze glasrenovaties op maat helpen u om oude beglazing te vervangen door moderne en stijlvolle glasproducten. Dit verbetert niet alleen de esthetiek van uw pand, maar ook de isolatiewaarde, geluidsisolatie en het comfortniveau.
  4. Veiligheidsglas: Veiligheid is essentieel, met name voor openbare gebouwen en commerciële locaties. Wij bieden diverse soorten veiligheidsglas, zoals gehard glas en gelaagd glas, dat bestand is tegen inbraak, vandalisme en ongevallen. Onze veiligheidsglasoplossingen voldoen aan de hoogste normen en zorgen voor een veilige omgeving.

Waarom kiezen voor Keestolglas?

  1. Vakmanschap en ervaring: Keestolglas.nl is een gerenommeerd glasbedrijf met jarenlange ervaring in de branche. Onze glaszetters zijn goed opgeleid en hebben uitgebreide ervaring.

De glaszetter in hart en nieren

Kees Tol Glas is een echte glaszetter in hart en nieren. Glaszetten zit ons in het bloed en we maken er dan ook wat van wanneer wij uw woning of bedrijf in Hoorn voorzien van ons glas. Wanneer wij bij u langskomen in Hoorn dan kunnen wij u ook van deskundig advies voorzien voor een goed stuk glas. Lees verder over de mogelijkheden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een messcherpe offerte.

Glaszetter Hoorn

Het sterkste glas voor uw douche

Wij leveren hardglas van de allerbeste kwaliteit in Hoorn. Ons hardglas kan met gemak de spanningen aan die andere glassoorten niet kunnen dragen. Ons hardglas is dan ook zeer geschikt voor glazen deuren en douche cabines. Wij kunnen deze glassoort geheel op maat leveren voor uw woning of bedrijf.

Een mooi stukje monumentaal glas

Wilt u echt iets moois in uw huis of bedrijf? Kies dan voor het glas in lood dat wij kunnen leveren. Wij kunnen dit glas zowel nieuw leveren als renoveren. Heeft u dus een monumentaal pand in Hoorn met deze glassoort en heeft dit glaswerk renovatie nodig dan bent u bij ons aan het goede adres.

Uw woning of bedrijf isoleren door een professionele glaszetter

Uiteraard wilt u de warmte van uw huis of bedrijf in Hoorn niet naar buiten laten glippen. Ons isolatieglas zorgt daarvoor. En niet alleen dat maar ook geluidsisolatie is mogelijk met dit soort glas. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw kantoor op uw bedrijf geen last heeft van het lawaai dat geproduceerd wordt in uw productiehal.

Maak een afspraak met ons voor een offerte

Zoekt u een glaszetter in Hoorn die het beste glas kan leveren voor de beste prijzen? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvende offerte door te bellen naar 029-9373146 of mail naar [email protected]. Heeft u een monumentaal pand en wilt u renovatie uit laten voeren aan het glas in lood werk? Laat ons dan langskomen bij u in Hoorn voor een geheel vrijblijvende offerte.

Back To Top