skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

Wat is hardglas?

Hardglas, ook wel gehard glas genoemd, is wel zeven keer sterker dan ongehard glas van dezelfde dikte. Het glas krijgt zijn hardheid door verhitting tot een bepaalde temperatuur waarna het met een bepaalde snelheid weer wordt afgekoeld. Gehard glas is geschikt om geklemd te worden zoals in een scharnier, dit in tegenstelling tot ongehard glas. Wanneer hardglas kapot gaat valt het in kleine stukjes uiteen. Gehard glas heeft als voordeel dat het veiliger is dan ongehard glas. Wanneer gehard glas toch kapot mocht gaan, breekt het in kleine stukjes waar u geen verwondingen van zult krijgen. Ook kan gehard glas een stuk beter tegen hitte. Al deze eigenschappen maken het mogelijk om hardglas te gebruiken voor bijvoorbeeld, douchedeuren, tafelbladen, legplanken, achterwanden van keukens en douchewanden.

hardglas

Hardglas projecten
Wij hebben in de loop der jaren ruime ervaring opgebouwd met het gebruik van hardglas. Om u een beeld te geven van onze mogelijkheden vindt u hieronder enkele van onze hardglas projecten.
Wanneer u op een afbeelding klikt, kunt u ze beter bekijken.

Schuifsystemen van gehard glas

Naast deuren en wanden leveren en plaatsen wij ook allerlei schuifsystemen van gehard glas.
Het systeem is een mooie oplossing om uw buitenruimte eenvoudig bij uw binnenruimte te betrekken. De schuifsystemen zijn bijvoorbeeld toe te passen als kasten, op balkons en terrasoverkapping.

Schuifsysteem projecten
Hieronder vindt u enkele van onze hardglas projecten. Klik op een afbeelding om ze beter te bekijken.

Hardglazen deuren en wanden

Het voordeel van hardglas is de stevigheid en mocht het toch kapot gaan de veiligheid. Hierdoor is het zeer geschikt om te gebruiken in deuren en wanden. Wij leveren en plaatsen alle soorten en maten hardglazen deuren en wanden.

Deur- en wandprojecten
Hieronder vindt u enkele van onze hardglazen deur- en wandprojecten. Klik op een afbeelding om ze beter te bekijken.

Hardglas informatie

Wanneer u graag meer wilt weten over hardglas en de vele mogelijkheden, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij geven u advies op maat en zullen uw wensen zo goed mogelijk vervullen. Neem direct contact op via het contactformulier op deze pagina.

Hardglas leveren

Wij zijn een allround glashandel en beperken ons niet tot een bepaald onderdeel. Naast productie en levering van hardglas kunnen wij het ook bij u plaatsen. Ook vele bewerkingen kunnen wij zelf uitvoeren vanuit ons bedrijf in Volendam.

Back To Top