skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

Hardglas: Sterk, Veilig en Veelzijdig

Wat is Hardglas?

Hardglas, ook bekend als gehard glas, is een type glas dat is behandeld met warmte of chemische processen om zijn sterkte te vergroten. Het is tot vijf keer sterker dan gewoon glas, waardoor het een uitstekende keuze is voor toepassingen waar veiligheid en duurzaamheid belangrijk zijn.

Waarom Kiezen voor Hardglas?

Hardglas biedt een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Ten eerste is het zeer sterk en bestand tegen schokken en temperatuurschommelingen, waardoor het ideaal is voor gebruik in deuren, ramen en douchewanden. Ten tweede, als het breekt, valt het uiteen in kleine, minder gevaarlijke stukken, wat het risico op letsel vermindert.

Hardglas Bestellen bij Kees Tol Glas

Bij Kees Tol Glas maken we het bestellen van hardglas eenvoudig. We bieden een breed scala aan opties en kunnen het glas op maat snijden om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een enkel stuk glas of een grote bestelling voor een bouwproject, we kunnen u helpen.

Hardglas Montage

Naast het leveren van hoogwaardig hardglas, biedt Kees Tol Glas ook professionele montage diensten. Onze ervaren glaszetters hebben de kennis en vaardigheden om uw hardglas veilig en correct te installeren, zodat u kunt genieten van de vele voordelen die het biedt.

Kwaliteit en Service bij Kees Tol Glas

Bij Kees Tol Glas zijn we toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit producten en diensten. We werken alleen met de beste materialen en onze medewerkers zijn getraind om de hoogste normen van vakmanschap en klantenservice te handhaven.

Conclusie

Hardglas is een sterke, veilige en veelzijdige keuze voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe glazen deur, een douchewand of vervangend glas voor een raam, hardglas is een uitstekende keuze. Neem vandaag nog contact op met Kees Tol Glas om uw behoeften te bespreken en een offerte aan te vragen.

hardglas

Hardglas projecten
Wij hebben in de loop der jaren ruime ervaring opgebouwd met het gebruik van hardglas. Om u een beeld te geven van onze mogelijkheden vindt u hieronder enkele van onze hardglas projecten.
Wanneer u op een afbeelding klikt, kunt u ze beter bekijken.

Schuifsystemen van gehard glas

Naast deuren en wanden leveren en plaatsen wij ook allerlei schuifsystemen van gehard glas.
Het systeem is een mooie oplossing om uw buitenruimte eenvoudig bij uw binnenruimte te betrekken. De schuifsystemen zijn bijvoorbeeld toe te passen als kasten, op balkons en terrasoverkapping.

Schuifsysteem projecten
Hieronder vindt u enkele van onze hardglas projecten. Klik op een afbeelding om ze beter te bekijken.

Hardglazen deuren en wanden

Het voordeel van hardglas is de stevigheid en mocht het toch kapot gaan de veiligheid. Hierdoor is het zeer geschikt om te gebruiken in deuren en wanden. Wij leveren en plaatsen alle soorten en maten hardglazen deuren en wanden.

Deur- en wandprojecten
Hieronder vindt u enkele van onze hardglazen deur- en wandprojecten. Klik op een afbeelding om ze beter te bekijken.

Hardglas informatie

Wanneer u graag meer wilt weten over hardglas en de vele mogelijkheden, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij geven u advies op maat en zullen uw wensen zo goed mogelijk vervullen. Neem direct contact op via het contactformulier op deze pagina.

Hardglas leveren

Wij zijn een allround glashandel en beperken ons niet tot een bepaald onderdeel. Naast productie en levering van hardglas kunnen wij het ook bij u plaatsen. Ook vele bewerkingen kunnen wij zelf uitvoeren vanuit ons bedrijf in Volendam.

Back To Top