skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

Uw glaszetter voor het beste glas

Bent u op zoek naar een professionele glaszetter voor diverse glassoorten van top klasse in Edam? Dan bent u bij Kees Tol Glas aan het juiste adres. Wij leveren het beste glas dat er te vinden is en laten het glaszetten alleen over aan onze eigen glaszetter die het glas op professioneel voor u kan installeren. Wij leveren glas in lood met motieven die geheel op maat gemaakt kunnen worden, isolatieglas voor geluid en temperatuur en hardglas dat bijna niet kapot te krijgen is. Daarnaast zijn wij de partij voor spiegels, tiffany glas, veiligheidsglas en ventilatieroosters in Edam. Lees verder wat wij allemaal kunnen of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak in Edam.

Een echt glasbedrijf in hart en nieren

Glas is voor Kees Tol Glas niet zomaar een materiaal waar je doorheen kunt kijken. Om goed glas van top kwaliteit te leveren heb je vakkennis nodig. Wij durven met een gerust hart te zeggen dat wij dé glaszetters met die vakkennis hebben en dat we in staat zijn om voor elke klus het glas te leveren dat het beste past bij de wensen van onze klant in Edam. Met een stukje glaswerk van ons bent u er zeker van dat u kwaliteit en duurzaamheid krijgt.

Het glas dat bijna niet kapot te krijgen is

Wij leveren in Edam hardglas dat bijna niet stuk te krijgen is. Dit glas is op een speciale manier vervaardigd zodat de structuur anders is dan andere glassoorten. Dit glas is bijzonder geschikt voor badkamers met een douche cabine en glazen deuren die nogal eens gebruikt worden bij entrees van bedrijven.

Glaszetter Edam

Uw woning er warmpjes bij in de winter

Met het isolerend glas dat wij leveren bespaart u al snel een aantal procenten op uw energierekening voor uw huis in Leiden. Het isolatieglas dat wij leveren blinkt uit in top kwaliteit en de prijs waar wij het voor leveren. U kunt bij ons ook glas bestellen dat geluidswerend is. Heeft u een bedrijf in Edam met een rumoerige productiehal en wilt u de kantoren afschermen voor het lawaai dan is geluidswerend glas van ons een uitstekende optie.

Informeer bij onze glaszetter naar de mogelijkheden

Aarzel niet langer wanneer u zoekt naar het beste glas in Edam en neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte voor uw glaswerk door te bellen naar 029-9373146 of mail naar info@keestolglas.nl. Wij leveren het beste hardglas, isolatieglas en glas in lood voor uw woning en bedrijf in Amstelveen. Wij kunnen het glaszetten uiteraard ook voor u verzorgen voor de beste prijs die denkbaar is.

Back To Top