skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

Wat is isolatieglas?

Isolatieglas, ook wel dubbel glas, heeft minimaal twee glasplaten die op een bepaalde afstand van elkaar luchtdicht met elkaar zijn verbonden. Hierdoor ontstaat er een isolerende ruimte tussen de glasplaten, die spouw genoemd wordt. Onder andere toegepast in kozijnen, ramen en deuren van gebouwen voor geluidsisolatie en warmte-isolatie. Isolatieglas is leverbaar in verschillende types, kleuren en isolatiewaarden bijvoorbeeld: HR++

Geluidswerend

Isolatieglas kan ook als geluidswerend glas worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld om geluidsoverlast van: weg-, vlieg- én treinverkeer tegen te gaan.

Zonwerend

Om ervoor te zorgen dat de temperatuur in gebouwen minder snel stijgt wordt zonwerend isolatieglas toegepast. Deze glassoort is in meerdere types en kleuren verkrijgbaar.

 

Vragen over isolatieglas?

Wanneer u isolatieglas nodig heeft maar nog niet precies weet waar u op moet letten, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kijken samen met u naar de beste keuze voor uw wensen. Via het contactformulier op deze pagina kunt u direct contact met ons opnemen.

isolatieglas

Back To Top