skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

Het glasbedrijf voor het beste glas

Heeft u een pand in Monnickendam dat nieuw glaswerk nodig heeft of heeft u nieuwbouwplannen en zoekt u naar het beste glaswerk voor uw nieuwe woning of bedrijf in Monnickendam? Neem dan contact op met de glaszetters van Kees Tol Glas. Wij zijn de glas specialisten die het advies kunnen geven welk glas het beste geschikt is voor uw woning. Onze glaszetters zijn specialisten op het gebied van hardglas, isolatieglas en glas in lood waarvan we de hoogste kwaliteit garanderen. Lees verder wat wij allemaal kunnen en wie wij zijn of neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak in Monnickendam.

Een glaszetter in hart en nieren

Kees Tol Glas ziet glas als een stukje vakwerk dat gewoon in orde moet zijn, en gezet moet worden door een professioneel glaszetter. Wij geloven dat een goed stuk glas een meerwaarde biedt aan een woning of bedrijf. Denkt u maar eens aan isolatie, het breken met de gevolgen vandien en het weren van geluid. Dat zijn allemaal zaken waar wij alles van weten. Wij weten meteen bij een bezoek aan u in Monnickendam welk glas het beste past bij uw woon of werksituatie.

Monnickendam

Isolatie glas voor geluid en warmte

Wij leveren geluidswerend glas en isolatieglas bij u in Monnickendam om de warmte in uw huis of bedrijf te houden. Beide glassoorten zijn van de allerhoogste kwaliteit en wij kunnen tevens het glaszetten voor u verzorgen zodat u echt zeker weet dat het isolerend effect het hoogste zal zijn.

Het mooiste glas in loodwerk

De glaszetters van Kees Tol Glas zijn de echte specialisten op het gebied van glas in lood. Met dit glaswerk kunt u uw woning in Monnickendam net dat beetje extra geven. Wij verzorgen ook renovatiewerk voor dit glas waarbij we u kunnen garanderen dat het karakter van het glaswerk hetzelfde zal blijven.

Het glas dat bijna niet stuk te krijgen is

Wanneer u een deur van glas nodig heeft zoals een entree of een glazen deur van uw douchecabine dan wilt u niet het gevaar lopen dat het glas bij het minste geringste zal breken. Bij ons hardglas is die kans minimaal.

Neem contact op met onze glaszetter voor een offerte

Heeft u een woning of bedrijf in Monnickendam en zoekt u het beste hardglas, isolatieglas of glas in lood? Neem dan contact met ons op voor een bezoek aan u in Monnickendam door te bellen naar 029-9373146 of mail naar info@keestolglas.nl. Wij geven u met alle plezier een messcherpe offerte voor het glaswerk en wij verzekeren u dat wanneer wij het glaszetten ook mogen verzorgen dat u een puik stukje glaswerk krijgt van ons dat de jaren met gemak zal doorstaan.

Back To Top