skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

Glaszetters Monnickendam

Uitstekende glasoplossingen voor particulieren en bedrijven

Bent u op zoek naar professionele glasoplossingen in Monnickendam en omgeving? Zoek dan niet verder! Keestolglas is uw betrouwbare partner voor alles op het gebied van glas. Met jarenlange ervaring, vakmanschap en een uitgebreid assortiment bieden wij op maat gemaakte glasproducten en -diensten voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om glasreparaties, vervangingen, nieuwbouwprojecten of renovaties, wij staan voor u klaar met hoogwaardige oplossingen.

Onze glasdiensten in Monnickendam

Bij Keestolglas.nl begrijpen we dat elk project uniek is en verschillende glasbehoeften heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan glasdiensten in Monnickendam, afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Hieronder vindt u enkele van onze belangrijkste diensten:

  1. Glasreparaties en -vervangingen: Is uw raam beschadigd of heeft u een gebroken ruit? Onze ervaren glaszetters zijn snel ter plaatse om het probleem op te lossen. We zorgen voor een vakkundige reparatie of vervanging van het glas, zodat uw woning of bedrijfspand weer veilig en geïsoleerd is.
  2. Nieuwbouwglas: Als u een nieuwbouwproject heeft in Monnickendam, leveren wij hoogwaardig glas dat voldoet aan de nieuwste normen op het gebied van energie-efficiëntie en veiligheid. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste glasoplossingen voor uw project.
  3. Glasrenovaties: Wilt u uw woning of bedrijfspand een nieuwe uitstraling geven? Wij verzorgen glasrenovaties op maat, waarbij we oude beglazing vervangen door moderne en stijlvolle glasproducten. Dit verbetert niet alleen de esthetiek van uw pand, maar ook de isolatiewaarde en het comfort.
  4. Veiligheidsglas: Veiligheid staat voorop, vooral in openbare gebouwen en bedrijven. Wij leveren en installeren verschillende soorten veiligheidsglas, zoals gehard glas en gelaagd glas, dat bestand is tegen inbraak, vandalisme en ongelukken.

Waarom kiezen voor Keestolglas

  1. Vakmanschap en ervaring: Keestolglas is een gerenommeerd glasbedrijf met jarenlange ervaring in de branche. Onze glaszetters zijn goed opgeleid en hebben uitgebreide kennis van glasproducten en -installaties.
  2. Kwaliteit en duurzaamheid: Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit in al onze glasproducten en -diensten. We werken alleen met duurzame materialen en leveren oplossingen

Een glaszetter in hart en nieren

Kees Tol Glas ziet glas als een stukje vakwerk dat gewoon in orde moet zijn, en gezet moet worden door een professioneel glaszetter. Wij geloven dat een goed stuk glas een meerwaarde biedt aan een woning of bedrijf. Denkt u maar eens aan isolatie, het breken met de gevolgen vandien en het weren van geluid. Dat zijn allemaal zaken waar wij alles van weten. Wij weten meteen bij een bezoek aan u in Monnickendam welk glas het beste past bij uw woon of werksituatie.

Glaszetter Monnickendam

Isolatie glas voor geluid en warmte

Wij leveren geluidswerend glas en isolatieglas bij u in Monnickendam om de warmte in uw huis of bedrijf te houden. Beide glassoorten zijn van de allerhoogste kwaliteit en wij kunnen tevens het glaszetten voor u verzorgen zodat u echt zeker weet dat het isolerend effect het hoogste zal zijn.

Het mooiste glas in loodwerk

De glaszetters van Kees Tol Glas zijn de echte specialisten op het gebied van glas in lood. Met dit glaswerk kunt u uw woning in Monnickendam net dat beetje extra geven. Wij verzorgen ook renovatiewerk voor dit glas waarbij we u kunnen garanderen dat het karakter van het glaswerk hetzelfde zal blijven.

Het glas dat bijna niet stuk te krijgen is

Wanneer u een deur van glas nodig heeft zoals een entree of een glazen deur van uw douchecabine dan wilt u niet het gevaar lopen dat het glas bij het minste geringste zal breken. Bij ons hardglas is die kans minimaal.

Neem contact op met onze glaszetter voor een offerte

Heeft u een woning of bedrijf in Monnickendam en zoekt u het beste hardglas, isolatieglas of glas in lood? Neem dan contact met ons op voor een bezoek aan u in Monnickendam door te bellen naar 029-9373146 of mail naar info@keestolglas.nl. Wij geven u met alle plezier een messcherpe offerte voor het glaswerk en wij verzekeren u dat wanneer wij het glaszetten ook mogen verzorgen dat u een puik stukje glaswerk krijgt van ons dat de jaren met gemak zal doorstaan.

Back To Top