skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

Uw woning of bedrijf voorzien van het beste glas

Woont u in Purmerend en zoekt u een glaszetter die het beste glas kan leveren voor de beste prijs? Of heeft uw bedrijf speciaal glas nodig zoals isolatieglas of hardglas? Neem dan contact op met Kees Tol Glas. Wij zijn de glaszetter in Purmerend die het beste isolatie glas kan leveren en die glas in lood kan verzorgen voor monumentale panden. Onze glaszetters kunnen tevens de renovatie verzorgen van bestaande ramen met lood.

De professionele glaszetter voor elk stukje glas

Kees Tol Glas is de vakman die elk stukje glas kan verzorgen voor woning en bedrijf. Wij kunnen vrijwel elke glassoort leveren en zetten in de ramen en deuren. Zoekt u dus een bedrijf in Purmerend die van glaszetten echt vakwerk maakt dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen tevens de renovatie van bestaande ramen en deuren met speciaal glas.

Purmerend

Uw huis warm met ons isolerend glas

Wilt u er echt zeker van zijn dat uw huis in Purmerend goed geïsoleerd is in de winter? Laat onze glaszetter dan het isolatieglas plaatsen in uw ramen en deuren. Ons isolatieglas is van de allerhoogste kwaliteit en wanneer u het glaszetten van dit glas aan ons overlaat dan bent u er ook nog eens zeker van dat het allemaal perfect in orde is.

Het hardste glas in uw douchedeur

Heeft u een speciaal stuk hardglas nodig voor uw badkamer zoals een douchedeur die op maat gemaakt moet worden? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn de glaszetter in Purmerend die dit voor u kan verzorgen. Ons hardglas is zo sterk als een beer en kan met gemak spanningen verdragen die andere glassoorten niet kunnen verdragen.

Neem contact op met onze glaszetter voor de beste prijs

Zoekt u een glaszetter in Purmerend die het beste vakwerk kan afleveren voor de beste prijs? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvende offerte door te bellen naar 029-9373146 of mail naar info@keestolglas.nl. Heeft u renovatie nodig van uw ramen en deuren van glas met lood? Ook dan helpen wij u graag.

Back To Top