skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

De glaszetter voor het beste glas

Welkom bij Keestolglas.nl, dé specialist op het gebied van glaswerk in Zwaag en omstreken. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor al uw glasgerelateerde behoeften. Of u nu op zoek bent naar glazen deuren, ramen, spiegels of een professionele glaszetter, bij Keestolglas.nl bent u aan het juiste adres. Wij leveren hoogwaardige producten en bieden een uitstekende service, zowel voor particulieren als bedrijven.

Onze glasproducten zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Wij werken nauw samen met gerenommeerde leveranciers om ervoor te zorgen dat u altijd kunt rekenen op duurzame en betrouwbare glasoplossingen. Of u nu een modern of klassiek interieur heeft, wij hebben een breed scala aan glazen producten die passen bij elke stijl en smaak.

Bent u op zoek naar nieuwe glazen deuren om uw interieur een eigentijdse uitstraling te geven? Onze glazen deuren zijn niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Ze laten natuurlijk licht door en creëren een gevoel van ruimte. Daarnaast bieden wij ook diverse soorten glazen ramen aan, zoals isolatieglas, veiligheidsglas en geluidswerend glas. Onze ramen zorgen niet alleen voor een goede isolatie, maar ook voor een veilige en geluidsarme omgeving.

Naast de verkoop van glasproducten bieden wij ook professionele glaszettersdiensten aan. Onze vakmensen hebben ruime ervaring in het plaatsen en vervangen van glas in diverse situaties. Of het nu gaat om het vervangen van een gebroken raam of het installeren van nieuwe beglazing, onze glaszetters zorgen voor een vakkundige en snelle afhandeling.

Bij Keestolglas.nl begrijpen we dat elk project uniek is en dat persoonlijke aandacht essentieel is. Ons team van deskundige medewerkers staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor uw specifieke wensen. Wij luisteren naar uw behoeften, denken met u mee en bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw verwachtingen voldoen.

Als u op zoek bent naar glaswerk in Zwaag en omgeving, hoeft u niet verder te zoeken dan Keestolglas.nl. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een afspraak. Wij staan klaar om u te voorzien van hoogwaardige glasproducten en uitstekende service. Keestolglas.nl, uw partner voor al uw glaswerk!

Een glasbedrijf in hart en nieren

Glas is ons leven. Kees Tol Glas doet niets anders dan dagelijks vele klanten in Zwaag te voorzien van het beste glas. Onze glaszetters hebben een ruime kennis van zaken, werken met de beste materialen, en kunnen u vele soorten glas aanbieden. Met een ruit van ons bent u er altijd zeker van dat u de beste kwaliteit heeft gekregen voor de beste prijs.

Het beste isolatieglas van de beste glaszetter

Wij leveren ook isolatie glas in Zwaag voor diverse doeleinden. U denkt hierbij waarschijnlijk vooral aan glas dat de warmte in uw huis of bedrijf niet laat ontsnappen maar er is meer mogelijk. Het glas kan ook gebruikt worden voor geluidsisolatie wanneer u in een onrustige buurt woont of wanneer u het kantoor op uw bedrijf in Zwaag geen last wil laten hebben van de productiehallen.

Gehard glas voor diverse doeleinden

Wij zijn dé glaszetters in Zwaag en leveren en plaatsen van hardglas. Deze glassoort heeft een aantal voordelen die het uitstekend toepasbaar maakt voor verschillende doeleinden. Dit glas kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor douchecabines of deuren van glas. Een scharnier bevestigd op dit glas zal niet snel loslaten en de spanning die de deur heeft kan gemakkelijk gedragen worden door het glas.

Glaszetter Zwaag

Het mooiste glas in lood in uw deur of raam

Wij zijn ook een echte specialist in Zwaag in het glaszetten van dit glas. Ons glas in lood geeft vele mogelijkheden waarmee we diverse motieven kunnen maken voor u. Onze glaszetters kunnen tevens bestaande ramen renoveren met dit mooie stukje glas.

Neem contact op voor een offerte

Bent u op zoek naar een glaszetter in Zwaag die het beste glas kan leveren zoals hardglas, isolatieglas of andere soorten glas zoals monumentaal glas? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvende offerte door te bellen naar 029-9373146 of mail naar info@keestolglas.nl. Wij renoveren tevens oudere ramen en deuren met speciaal glas.

Back To Top