skip to Main Content
0299-373146 info@keestolglas.nl

De glaszetter voor het beste glas

Heeft u een woning of een bedrijf in Zwaag en bent u op zoek naar een glaszettersbedrijf die het beste glas kan leveren? Neem dan contact op met Kees Tol Glas. Wij leveren vele soorten glas in Zwaag waaronder gehard glas voor speciale doeleinden, het mooiste glas in lood en isolatieglas. Met ons glas bent u er zeker van dat u een ruit of raam krijgt dat sterk en krasvast is. En wanneer u het glas ook nog eens door ons laat zetten dan bent u er helemaal zeker van dat het allemaal perfect in orde is.

Een glasbedrijf in hart en nieren

Glas is ons leven. Kees Tol Glas doet niets anders dan dagelijks vele klanten in Zwaag te voorzien van het beste glas. Onze glaszetters hebben een ruime kennis van zaken, werken met de beste materialen, en kunnen u vele soorten glas aanbieden. Met een ruit van ons bent u er altijd zeker van dat u de beste kwaliteit heeft gekregen voor de beste prijs.

Het beste isolatieglas van de beste glaszetter

Wij leveren ook isolatie glas in Zwaag voor diverse doeleinden. U denkt hierbij waarschijnlijk vooral aan glas dat de warmte in uw huis of bedrijf niet laat ontsnappen maar er is meer mogelijk. Het glas kan ook gebruikt worden voor geluidsisolatie wanneer u in een onrustige buurt woont of wanneer u het kantoor op uw bedrijf in Zwaag geen last wil laten hebben van de productiehallen.

Gehard glas voor diverse doeleinden

Wij zijn dé glaszetters in Zwaag en leveren en plaatsen van hardglas. Deze glassoort heeft een aantal voordelen die het uitstekend toepasbaar maakt voor verschillende doeleinden. Dit glas kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor douchecabines of deuren van glas. Een scharnier bevestigd op dit glas zal niet snel loslaten en de spanning die de deur heeft kan gemakkelijk gedragen worden door het glas.

glaszetter Zwaag

Het mooiste glas in lood in uw deur of raam

Wij zijn ook een echte specialist in Zwaag in het glaszetten van dit glas. Ons glas in lood geeft vele mogelijkheden waarmee we diverse motieven kunnen maken voor u. Onze glaszetters kunnen tevens bestaande ramen renoveren met dit mooie stukje glas.

Neem contact op voor een offerte

Bent u op zoek naar een glaszetter in Zwaag die het beste glas kan leveren zoals hardglas, isolatieglas of andere soorten glas zoals monumentaal glas? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvende offerte door te bellen naar 029-9373146 of mail naar info@keestolglas.nl. Wij renoveren tevens oudere ramen en deuren met speciaal glas.

Back To Top